Menu Sluiten

Handelaars Terrastegels

Tegels voor alle ruimtes, indien gewenst geplaatst door onze eigen dienst.

Groot assortiment vloertegels van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar vloertegels voor uw huis of tuin? Solum Tegels heeft een ruim assortiment vloertegels in diverse stijlen, maten en kleuren. Van antraciet en lichtgrijs tot donkergrijs, beige en wit, we hebben het allemaal! Mooi, duurzaam én makkelijk te onderhouden. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. 

Bekijk ons uitgebreide, met zorg samengestelde assortiment en kies de tegels die bij uw wensen en interieur passen.

Verschillende afmetingen

Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De afmeting bepaalt de sfeer die een tegel aan een ruimte geeft. Grote vloertegels zorgen voor een rustige, strakke en moderne uitstraling. Ze zijn tevens makkelijk te onderhouden én eenvoudiger te leggen. Wilt u een leuk patroon creëren of de ruimte een opvallende uitstraling geven? Dan is een kleine vloertegel of (keramische) patroontegel een goede keuze. Uiteindelijk is het belangrijk dat de tegel goed tot zijn recht komt in de ruimte. Komt u er zelf niet helemaal uit? Onze adviseurs staan voor u klaar! Neem contact op. 

Voordelen vloertegels

De meeste vloertegels die wij verkopen zijn gemaakt van keramiek. Keramische vloertegels  bestaan uit klei en zand. Ze bieden eindeloos veel mogelijkheden, zijn duurzaam, slijtvast en makkelijk te onderhouden. De tegels kunnen tegen een stootje en raken dus niet snel beschadigd. Ook zijn keramische tegels niet gevoelig voor vlekken of krassen. Daarnaast zijn keramische tegels uitermate geschikt voor vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed én houden de warmte lang vast. Met de vloertegels van Solum Tegels creëert u de stijl die bij u past. 

U kunt ook bij Solum Tegels terecht voor renovatietegels.

Onze service

Wij luisteren naar uw wensen, geven u een persoonlijk advies en leveren de tegels snel uit voorraad. Daarnaast kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen met onze legservice. We bieden de mooiste vloertegels aan voor een scherpe prijs. 

Advies nodig?

Weet u nog niet zeker welke tegels u wilt aanschaffen? Kom dan langs bij onze winkel in Weelde (België). Wij geven u graag een persoonlijk advies. We zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 09.00-18.00 (dinsdag gesloten), op zaterdag van 09.00-17.00 en op zondag en feestdagen van 10.00-17.00.

We zien u graag in onze winkel! 

60154556015455

More info

tags: Keramische Vloertegels – Tegels – Terrastegels – Terrastegels Belgie – Terrastegels Op Maat – 

Wenst u meer info over handelaars terrastegels kijk dan vlug op https://solumtegels.be | Handelaars Terrastegels

Parkettegels | Terras | Vloertegels | Tegels | Tegelzetters | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars terrastegels

sluiten via uw postcode toon lijst van alle gedimat bouwhandels op de landkaart toon lijst van alle gedimat bouwhandels nl fr zoek een gedimat bouwhandelbouwhandels gedimat voor vakman kmo en particulier menu home bouwmaterialen gereedschap bouwshop cement granulaten mortel beton handelaars terrastegels offerte aanvragen metaalproducten snelbouw gevels constructiehout dakmaterialen afwatering waterkering isolatie luchtdichting afwerkingsmaterialen vloeren wanden terras bestrating tuin merken promo offerte info contactformulier cadeaubon gedimat groepering producten in de kijker bekijk alle promoties gids isolatiepremies download de isolatie premiegids lees meer promotie recticel euroroof dakisolatie gratis werkkledij met bedrijfsnaam lees meer promotie tegelactie bij gedimat m of m gratis lees meer infiltratiekratten prefab modules voor regeninfiltratie lees meer gedimax trapladders professionele ladders met vgs veiligheidskeuring lees meer ecoo ecolat afboording duurzame afboording in kunststof lees meer keramsiche terrastegels cm de ideale oplossing .

pierre bleue belge menu ons assortiment onze afwerkingen en texturen patrimonium assortiment patrimonium kassei klassieke formaat tegels dalles de soignies tegels dalles de soignies licht aspect tegels dalles de soignies donker aspect gekloven assortiment steenstrip clivodecor toepassingen uw interieur uw gevel uw tuin professionele inrichting stedenbouw en openbare ruimten inspiratie blauwe hardsteen troeven een ecologische keuze onderhoud belgische kwaliteit ontginning en verwerking ons netwerk over ons blog professionals contact fr en nl tegels dalles de soignies licht aspect home ons assortiment tegels dalles de soignies licht aspect verouderd blauwsteen tegels de grijsblauwe dalle de soignies is een tegel met verouderde afwerking. Het gladde oppervlak vertoont soms zaagsporen en bijzondere uiterlijke kenmerken die eigen zijn aan natuursteen meer over handelaars terrastegels Het cachet van een traditionele tegel de dalles de soignies krijgen met de tijd een mooi patina en passen zowel in klassieke als i.

Wetenswaardigheden over Handelaars terrastegels

.